WP_Post Object
(
    [ID] => 7402
    [post_author] => 1
    [post_date] => 2019-10-17 15:32:07
    [post_date_gmt] => 2019-10-17 13:32:07
    [post_content] => carousel[[[SEPARATOR]]]https://scontent.cdninstagram.com/vp/a0e7c286f36eb3b24091f42c32c66982/5E5F5A9A/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/71183717_390653161816276_7189605364028307683_n.jpg?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com[[[SEPARATOR]]][[[SEPARATOR]]]PATRIZIA HEADQUARTERS | Augsburg, Germany

Todays #throwback takes us to Augsburg, where we realized the Patriza Headquarters in 2010.
Patrizia Headquarters is located in the historic center of Augsburg. Its tilted glass creates a respectful distance bridging the gap between two landmark buildings: the existing headquarters from the 1960s and the Hong Kong House. The horizontally positioned loggia-bands form a dynamic contrast to the 19th century building opposite. The new entrance connects the arcades of the existing building, welcoming visitors through a light-flooded foyer with views onto the adjacent theater. 
Up to three independent office units, flexible in layout, are created on each floor; and by further staggering the facade’s arrangement, its elegant double-skin glass facade forms an interior space which is extended into an area similar to a winter garden. These loggias not only offer up protection from noise pollution but also a form of natural ventilation for the office areas.

Check #designingpatrizia for more pictures.
Photos by Gerhard Hagen and Angelo Kaunat.

#patriziahq #headquarters #augsburg #kadawittfeldarchitektur #archilovers #officedesign  #bürolandschaft #facade #facadedesign #facadelightingdesign #facadelighting #loggia #tbt[[[SEPARATOR]]]https://www.instagram.com/p/B3uJoPeIlKl/
    [post_title] => PATRIZIA HEADQUARTERS | Augsburg, Germany Todays #throwback takes us to Augsburg, where we realized the Patriza Headquarters in 2010. Patrizia Headquarters is located in the historic center of Augsburg. Its tilted glass creates a respectful distance bridging the gap between two landmark buildings: the existing headquarters from the 1960s and the Hong Kong House. The horizontally positioned loggia-bands form a dynamic contrast to the 19th century building opposite. The new entrance connects the arcades of the existing building, welcoming visitors through a light-flooded foyer with views onto the adjacent theater. Up to three independent office units, flexible in layout, are created on each floor; and by further staggering the facade’s arrangement, its elegant double-skin glass facade forms an interior space which is extended into an area similar to a winter garden. These loggias not only offer up protection from noise pollution but also a form of natural ventilation for the office areas. Check #designingpatrizia for more pictures. Photos by Gerhard Hagen and Angelo Kaunat. #patriziahq #headquarters #augsburg #kadawittfeldarchitektur #archilovers #officedesign #bürolandschaft #facade #facadedesign #facadelightingdesign #facadelighting #loggia #tbt
    [post_excerpt] => 
    [post_status] => publish
    [comment_status] => closed
    [ping_status] => closed
    [post_password] => 
    [post_name] => patrizia-headquarters-augsburg-germany-todays-throwback-takes-us-to-augsburg-where-we-realized-the-patriza-headquarters-in-2010-patrizia-headquarters-is-located-in-the-historic-center-of-augsbur-3
    [to_ping] => 
    [pinged] => 
    [post_modified] => 2019-10-18 22:44:54
    [post_modified_gmt] => 2019-10-18 20:44:54
    [post_content_filtered] => 
    [post_parent] => 0
    [guid] => https://www.kadawittfeldarchitektur.de/?p=7402
    [menu_order] => 0
    [post_type] => post
    [post_mime_type] => 
    [comment_count] => 0
    [filter] => raw
)

Template: index.php