WP_Post Object
(
    [ID] => 11700
    [post_author] => 1
    [post_date] => 2020-07-30 14:36:07
    [post_date_gmt] => 2020-07-30 12:36:07
    [post_content] => image[[[SEPARATOR]]]https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/115821743_292244181995400_5756866592781444552_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=lVajJkG76BMAX8jTDBf&_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com&oh=80a5ea1b0c7e04a60f0888557fe3521e&oe=5F4688DD[[[SEPARATOR]]][[[SEPARATOR]]]Our project at Zollverein was recently completed by a parking deck directly next to the new administrative headquarters of RAG-Stiftung and RAG AG. This "parking garage" consists of an open, underground parking level, which - for maximum openness on the site - is only covered by a low green roof. In addition to 357 car parking spaces, four double charging stations for electric cars have been installed, with an expansion to 100 charging stations - as a further component for sustainable operation of the RAG building. The overlying slab structure was laid out as a green landscape with pathways and planting areas with grass seed. Visitors reach the publicly accessible roof area via generous stairways and a ramp. 

Check #designingkreislaufhaus for more information about our RAG-project.
Photos by @kirchner_architekturfotografie.

#kreislaufhaus #RAG #ragstiftung #greenarchitecture #rooftopgarden #parking #parkingdeck #emobility #zollverein #zollvereinessen #essen #ruhrgebiet #meinruhrgebiet #kadawittfeldarchitektur #archilovers
@greenbox_la @koelbl_kruse @ragstiftung[[[SEPARATOR]]]https://www.instagram.com/p/CDRDXNqgsxT/
    [post_title] => Our project at Zollverein was recently completed by a parking deck directly next to the new administrative headquarters of RAG-Stiftung and RAG AG. This "parking garage" consists of an open, underground parking level, which - for maximum openness on the site - is only covered by a low green roof. In addition to 357 car parking spaces, four double charging stations for electric cars have been installed, with an expansion to 100 charging stations - as a further component for sustainable operation of the RAG building. The overlying slab structure was laid out as a green landscape with pathways and planting areas with grass seed. Visitors reach the publicly accessible roof area via generous stairways and a ramp. Check #designingkreislaufhaus for more information about our RAG-project. Photos by @kirchner_architekturfotografie. #kreislaufhaus #RAG #ragstiftung #greenarchitecture #rooftopgarden #parking #parkingdeck #emobility #zollverein #zollvereinessen #essen #ruhrgebiet #meinruhrgebiet #kadawittfeldarchitektur #archilovers @greenbox_la @koelbl_kruse @ragstiftung
    [post_excerpt] => 
    [post_status] => publish
    [comment_status] => closed
    [ping_status] => closed
    [post_password] => 
    [post_name] => our-project-at-zollverein-was-recently-completed-by-a-parking-deck-directly-next-to-the-new-administrative-headquarters-of-rag-stiftung-and-rag-ag-this-parking-garage-consists-of-an-open-undergrou-2
    [to_ping] => 
    [pinged] => 
    [post_modified] => 2020-07-30 14:37:42
    [post_modified_gmt] => 2020-07-30 12:37:42
    [post_content_filtered] => 
    [post_parent] => 0
    [guid] => https://www.kadawittfeldarchitektur.de/?p=11700
    [menu_order] => 0
    [post_type] => post
    [post_mime_type] => 
    [comment_count] => 0
    [filter] => raw
)

Template: index.php