WP_Post Object
(
    [ID] => 11800
    [post_author] => 1
    [post_date] => 2020-08-20 21:03:28
    [post_date_gmt] => 2020-08-20 19:03:28
    [post_content] => carousel[[[SEPARATOR]]]https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/118039293_306485450414468_3016139678770444201_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=5KMzAazomBAAX9zbZHP&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=36590a95264e3e6730f08e3efa68d0ca&oe=5F632653[[[SEPARATOR]]][[[SEPARATOR]]]Go Sky-High -
How will we work?

The connection of each two floors in the area of the Vertical Campus is made via an air space and a symbolic stairway connection. This allows short distances and an improvement in communication across the floors. By opening the PLUS zone to the façade, a generous, naturally lit area with a view of the surrounding landscape is created. Slight shifts in the floors generate balconies in front of them. From the outside, the Vertical Campus can be read from afar via the building joint and thus becomes a representative unique feature of the new company headquarters in two senses.

Competition: 1st prize 2014
Completion: 2019
Check #bitzerheadquarters for more details.
#bitzer #sindelfingen #headquarters #tower #officetower #skyhigh #goskyhigh #workingenvironments #arbeitswelten #architecturaldesign #verticalcampus #kadawittfeldarchitektur #archilovers #wendeltreppe #stairway #spiralstairs #spiralstairway #officedesign
Photos @kirchner_architekturfotografie and Andreas Horsky.[[[SEPARATOR]]]https://www.instagram.com/p/CEH0Yl9JCvP/
    [post_title] => Go Sky-High - How will we work? The connection of each two floors in the area of the Vertical Campus is made via an air space and a symbolic stairway connection. This allows short distances and an improvement in communication across the floors. By opening the PLUS zone to the façade, a generous, naturally lit area with a view of the surrounding landscape is created. Slight shifts in the floors generate balconies in front of them. From the outside, the Vertical Campus can be read from afar via the building joint and thus becomes a representative unique feature of the new company headquarters in two senses. Competition: 1st prize 2014 Completion: 2019 Check #bitzerheadquarters for more details. #bitzer #sindelfingen #headquarters #tower #officetower #skyhigh #goskyhigh #workingenvironments #arbeitswelten #architecturaldesign #verticalcampus #kadawittfeldarchitektur #archilovers #wendeltreppe #stairway #spiralstairs #spiralstairway #officedesign Photos @kirchner_architekturfotografie and Andreas Horsky.
    [post_excerpt] => 
    [post_status] => publish
    [comment_status] => closed
    [ping_status] => closed
    [post_password] => 
    [post_name] => go-sky-high-how-will-we-work-the-connection-of-each-two-floors-in-the-area-of-the-vertical-campus-is-made-via-an-air-space-and-a-symbolic-stairway-connection-this-allows-short-distances-and-an-imp
    [to_ping] => 
    [pinged] => 
    [post_modified] => 2020-08-20 21:03:56
    [post_modified_gmt] => 2020-08-20 19:03:56
    [post_content_filtered] => 
    [post_parent] => 0
    [guid] => https://www.kadawittfeldarchitektur.de/?p=11800
    [menu_order] => 0
    [post_type] => post
    [post_mime_type] => 
    [comment_count] => 0
    [filter] => raw
)

Template: index.php